Chuyển đến nội dung

Zero Waste Kimchi class with Eco chef

Xếp hạng 4,83/5 theo 12 đánh giá.London, Vương quốc AnhMột phần của bộ sưu tập Nấu ăn Airbnb

Kiểm tra các khuyến nghị hoặc quy định hạn chế liên quan đến COVID-19 tại địa phương trước khi đặt chỗ.

Airbnb đã mở lại các Trải nghiệm tham gia trực tiếp tại khu vực này. Vui lòng đọc và làm theo các khuyến nghị hoặc quy định hạn chế liên quan đến COVID-19 tại địa phương.
Learn More

Trải nghiệm nấu ăn do Justin tổ chức

2 giờ
Hàn Quốc
Tối đa 10 người
Ngôn ngữ: Tiếng Anh

Những điều bạn sẽ làm

Kimchi Fermentation workshop:
Guests will arrive to a beautiful airy space in a historic Mews by Hyde Park.
They will be welcome with an introduction to zero waste principals, the circular economy and how to use these in fermentation.

Each guest will have a table, tools and menu card with all the preparation for making kimchi.

The class will begin and they will learn the fundamentals of fermentation and leave with the tools to reproduce this dish by themselves.

Each guest will take away 2 custom made jars of Kimchi

Trải nghiệm đã bao gồm

  • Food
    A snack to compliment their fermented food product
  • Đồ uống
    Alkaline, anti oxidant, electrolyte water based soft drink on arrival
  • Thiết bị
    Jars, chopping boards, produce, menu card
Từ ₫1.656.473
/người
Không ngày nào còn trống

Gặp gỡ người tổ chức của bạn – Justin

Tổ chức trải nghiệm trên Airbnb kể từ 2012
  • 12 đánh giá
  • Đã xác minh danh tính
I'm a huge foodie I have been a chef for 12 years working in fine dining restaurants and super sustainable ones.

In 2016 I founded zero waste organic vegetarian restaurant Tiny Leaf which launched in London’s Notting Hill. We worked with organic farmers, wholesalers and retailers utilising their surplus produce. We had a fermentation room and utilised distillation and dehydration techniques

I work with WFP initiative called SDG2 Advocacy Hub as part of an amazing team of global chefs working towards the SDG2030 (Sustainable development goals).

I also lecture at universities on future foods, the circular economy and plant based diets
I'm a huge foodie I have been a chef for 12 years working in fine dining restaurants and super sustainable ones.

In 2016 I founded zero waste organic vegetarian restaurant Tiny Leaf which launched in London’s Notting Hill. We worked with organic farmers, wholesalers and retailers utilising their surplus produce. We had a fermentation room and utilised distillation and dehydration techniques

I work with WFP initiative called SDG2 Advocacy Hub as part of an amazing team of…
Để bảo vệ khoản thanh toán của bạn, tuyệt đối không chuyển tiền hoặc liên lạc bên ngoài trang web hoặc ứng dụng Airbnb. Tìm hiểu thêm
TRẢI NGHIỆM AIRBNB
Nấu ăn

Đầu bếp có đam mê

Tìm hiểu các công thức nấu ăn truyền thống và lắng nghe những câu chuyện cá nhân từ người tổ chức tại địa phương.

Không gian thân mật

Chia sẻ các món ăn trong những không gian độc đáo, từ trang trại riêng đến căn phòng áp mái bí mật.

Được thẩm định bởi Airbnb

Mỗi trải nghiệm đều được đánh giá về khía cạnh truyền thống ẩm thực đích thực.

Nơi bạn sẽ đến

The class will take place in our Restaurant Test Kitchen dining room.
The building is in historic Mews built in honour of Prince Albert
we are situated 2 mins walk from London's Hyde park and Kensington Palace

Xếp hạng 4,83/5 theo 12 đánh giá.

Morrigen
tháng 12 năm 2019
This was an awesome class. My husband and I learned a lot about the process of making kimchi and the sustainability focus of London’s food scene. Highly recommend this experience!!
Lin
tháng 12 năm 2019
Justin is extremely knowledgeable and passionate about this area of his work and provides a truly interesting insight into zero waste. Well run workshop where you come away feeling inspired. Highly recommended
Sam
tháng 11 năm 2019
Great session hosted by Justin for a group of work colleagues. We all greatly enjoyed it and learnt lots about Kimchi and the circular economy. THANKS
Noelle
tháng 11 năm 2019
I'm glad I took the class and did enjoy learning about the zero waste philosophy behind the restaurant. Justin was very knowledgable and qualified and the space is interesting. He taught us about preserving lemons, their hydroponic garden, and different ways to use food scraps. However, I think the experience would be much more accurately advertised as a fermenting/pickling class, with zero-waste education. It also should have begun with the disclaimer that it is not at all authentic Korean kimchi! Aside from using gochujang, there was really nothing Korean about it. Focusing more about zero-waste or plant-based food options would've been a great way to be a part of this movement and spark kitchen creativity. The class was a bit confusing at times. We didn't follow the same recipe steps as the printed one they provided, and some of the instructions were conflicting. When I got home I searched "kimchi recipe" to get my own clarification, and the first recipe that came up was the exact same one that they had printed for us. It wouldve been great to have something more original than that. Also, we were given the wrong knives for chopping which made it a lot more difficult and more likely to cause injury. But the small meal provided was very tasty and so was the final product kimchi we got to sample. I'd just recommend more formal teaching or informational hands-on activities, and to have it focused more on zero-waste and environmental tips rather than specifically a "kimchi" making class.
I'm glad I took the class and did enjoy learning about the zero waste philosophy behind the restaurant. Justin was very knowledgable and qualified and the space is interesting. He…
Nfn
tháng 10 năm 2019
Run don’t walk to this! Justin is so amazingly cool and wildly talented!...and that’s not even getting to the Kimchi! Loved every second of it!
Jen
tháng 7 năm 2019
Wow, where to start, if I could give 6 stars I would. Justin is not just a chef, he engenders such passion about using food in such a beneficial way not only for the body but also the environment. This was a special experience because he naturally loves sharing knowledge. It was so much more than Kimchi, I feel I learnt new ideas, from new perspectives. Brilliant.
Wow, where to start, if I could give 6 stars I would. Justin is not just a chef, he engenders such passion about using food in such a beneficial way not only for the body but also…

Lựa chọn chế độ ăn uống

Nếu được yêu cầu, người tổ chức có thể đáp ứng các nhu cầu về chế độ ăn uống được liệt kê. Bạn phải thông báo cho người tổ chức trước khi trải nghiệm diễn ra nếu bạn muốn được bố trí chỗ ở.

Những điều cần biết

Chính sách hủy

Với mọi trải nghiệm, bạn đều có thể hủy và được hoàn tiền đầy đủ trong vòng 24 giờ sau khi mua hoặc muộn nhất 7 ngày trước khi trải nghiệm bắt đầu.

Giấy tờ tùy thân do chính phủ cấp

Bạn cần chụp ảnh bản thân mình, giống với ảnh trên giấy tờ tùy thân của bạn. Điều này giúp Airbnb xác nhận được người đang thực sự trải nghiệm là ai. Bạn sẽ chỉ cần thực hiện việc này một lần.

Yêu cầu đối với khách

Tối đa 10 khách từ 12 tuổi trở lên có thể tham dự. Phụ huynh cũng có thể mang theo trẻ dưới 2 tuổi.

Các mẹo khác

Please wear T-shirt or short sleeved shirt so as not to get food on your clothes. Aprons will be provided.