Chuyển đến nội dung

Making Vegan Ramen from scratch

Xếp hạng 4,96/5 theo 379 đánh giá.Ibaraki City, OSAKA, Nhật BảnMột phần của bộ sưu tập Nấu ăn Airbnb

Kiểm tra các khuyến nghị hoặc quy định hạn chế liên quan đến COVID-19 tại địa phương trước khi đặt chỗ.

Airbnb đã mở lại các Trải nghiệm tham gia trực tiếp tại khu vực này. Vui lòng đọc và làm theo các khuyến nghị hoặc quy định hạn chế liên quan đến COVID-19 tại địa phương.

Trải nghiệm nấu ăn do Sho tổ chức

2 giờ
Nhật Bản
Tối đa 8 người
Ngôn ngữ: Tiếng Anh

Những điều bạn sẽ làm

Learn how to make Vegetarian Ramen from scratch completely

Ramen is a kind of Japanese noodle, which is very popular and common in Japan. It features super rich, deep, and creamy soup, which is usually made from pork, beef or chicken. However, these kind of animal has higher body temperature than human's, which means the fat from these animals can't be melt and digested efficiently with human body temperature, which will cause lots of health problems.

In this activity, instead of using animal ingredients, we will use 100% vegetable ingredients to make Ramen. Even though all the ingredients are vegetable, you will still achieve a deep and rich taste. Furthermore, I will teach you why human being should eat much more vegetable than meat, how to keep your body healthy and live longer.
Please also check our other cooking activity:
https://www.airbnb.jp/experiences/351346
Learn how to make Vegetarian Ramen from scratch completely

Ramen is a kind of Japanese noodle, which is very popular and common in Japan. It features super rich, deep, and creamy soup, which is usually made from pork, beef or chicken. However, these kind of animal has higher body temperature than human's, which means the fat from these animals can't be melt and digested efficiently with human body temperature, which will cause lots of health problems.

In this activity, instead of using animal ingredients, we will use 100% vegetable ingredients to make Ramen. Even though all the ingredients are vegetab…

Cam kết đảm bảo an toàn của Sho

Người tổ chức này cam kết thực hiện các hướng dẫn an toàn và vệ sinh liên quan đến COVID-19 của Airbnb – bao gồm việc tuân thủ các hướng dẫn về giãn cách xã hội, thực hành vệ sinh tốt và đảm bảo rằng tất cả người tham gia đều đeo khẩu trang.

Trải nghiệm đã bao gồm

  • Food
    Vegan Ramen and Mochi dessert
  • Đồ uống
    barley tea
Từ ₫1.476.121
/người

Gặp gỡ người tổ chức của bạn – Sho

Tổ chức trải nghiệm trên Airbnb kể từ 2015
  • 379 đánh giá
  • Đã xác minh danh tính
My father is a chef and my mother is a doctor. When I was a child, my parents taught me lots of knowledge about the definition of healthy and delicious food. After getting my master degree of chemical engineering, I started to look at food from lots of angles(chemical, medical, nutritional, etc.).
I hope people eat correct and delicious food, be healthy and be happy in the world.
Để bảo vệ khoản thanh toán của bạn, tuyệt đối không chuyển tiền hoặc liên lạc bên ngoài trang web hoặc ứng dụng Airbnb. Tìm hiểu thêm
TRẢI NGHIỆM AIRBNB
Nấu ăn

Đầu bếp có đam mê

Tìm hiểu các công thức nấu ăn truyền thống và lắng nghe những câu chuyện cá nhân từ người tổ chức tại địa phương.

Không gian thân mật

Chia sẻ các món ăn trong những không gian độc đáo, từ trang trại riêng đến căn phòng áp mái bí mật.

Được thẩm định bởi Airbnb

Mỗi trải nghiệm đều được đánh giá về khía cạnh truyền thống ẩm thực đích thực.

Nơi bạn sẽ đến

I will pick you up from IBARAKI (茨木駅) station, which is 12 mins away from OSAKA station(JR Line), 20 mins away from KYOTO station(JR Line) and 3 mins walk from my kitchen.

Xếp hạng 4,96/5 theo 379 đánh giá.

Mia
tháng 2 năm 2020
Worth the money 100 % I am very passionate about cooking plant based foods and was able to connect with Sho on that & could have picked his brain for hours. Best Ramen Ever!!
Sigal
tháng 2 năm 2020
Sho is super charismatic and as an engineer I appreciated the technical aspect of cooking. This is probably the best ramen I had while in Japan (and I ate at several different places that offered vegan ramen). Definitely an experience I was and I learned how to choose the right soy sauce.
Sho is super charismatic and as an engineer I appreciated the technical aspect of cooking. This is probably the best ramen I had while in Japan (and I ate at several different plac…
Ziona
tháng 2 năm 2020
Sho created an incredible and authentic experience. He's love of cooking and passion for the craft made the class a highlight of our trip (not to mention delicious!). I can't wait to recommend this experience to my friends visiting Japan.
Matt
tháng 1 năm 2020
We loved every minute of our ramen making experience. Sho is an incredible host, knows and shares every detail of ramen making (and from a very important vegan perspective) and we made amazingly rich and delicious ramen. Very highly recommended!
We loved every minute of our ramen making experience. Sho is an incredible host, knows and shares every detail of ramen making (and from a very important vegan perspective) and we…
Andres
tháng 1 năm 2020
Sho is an excellent host that combines perfectly his chemistry background and his cooking skills. He taught us how to make noodles from scratch followed by how to thoroughly construct the broth. Every step of the way he explained us about the flavor development and how flavors add up to an amazing end result. All and all, we had a good experience and eve better bowl of ramen at the end of it!
Sho is an excellent host that combines perfectly his chemistry background and his cooking skills. He taught us how to make noodles from scratch followed by how to thoroughly constr…
Mike & Sandy
tháng 1 năm 2020
What a great experience, well worth the money - informative, educational, interesting and fun. Sho was a great host sharing his insights into cooking, flavours and methods - all with a scientific approach that helped you understand why ans how food/flavour combinations work. The ramen we made was delicious, full of flavour, much better than we've had in restaurants. I would recommend this to anyone wanting to learn about the Japanese way to build layers of flavour into food, also making noodles was great fun!
What a great experience, well worth the money - informative, educational, interesting and fun. Sho was a great host sharing his insights into cooking, flavours and methods - all w…

Chọn trong số các ngày còn trống

    Lựa chọn chế độ ăn uống

    Nếu được yêu cầu, người tổ chức có thể đáp ứng các nhu cầu về chế độ ăn uống được liệt kê. Bạn phải thông báo cho người tổ chức trước khi trải nghiệm diễn ra nếu bạn muốn được bố trí chỗ ở.
    Dị ứng động vật có vỏ
    Không chứa sữa
    Dị ứng cá
    Chay
    Không có trứng
    Thuần chay
    Dị ứng hạt cây
    Người ăn chay có ăn cá và hải sản
    Dị ứng lạc (đậu phộng)

    Những điều cần biết

    Chính sách hủy

    Với mọi trải nghiệm, bạn đều có thể hủy và được hoàn tiền đầy đủ trong vòng 24 giờ sau khi mua hoặc muộn nhất 7 ngày trước khi trải nghiệm bắt đầu.

    Yêu cầu đối với khách

    Tối đa 8 khách từ 12 tuổi trở lên có thể tham dự. Phụ huynh cũng có thể mang theo trẻ dưới 2 tuổi.

    Các mẹo khác

    If you have any food allergy, please DO let me know in advance.