Chuyển đến nội dung

Wild Food Foraging and Feasting

Xếp hạng 5,0/5 theo 3 đánh giá.Cape Town, Nam Phi

Tạm dừng đến hết 27 tháng 8.

Để bảo vệ sức khỏe của cộng đồng, Trải nghiệm Airbnb ở nhiều khu vực bị tạm dừng do dịch COVID-19. Truy cập Trung tâm trợ giúp để cập nhật thông tin mới nhất trước khi bạn đặt trải nghiệm.

Trải nghiệm do Roushanna tổ chức

3 giờ
Bao gồm đồ ăn, đồ uống, thiết bị
Tối đa 10 người
Ngôn ngữ: Tiếng Anh

Những điều bạn sẽ làm

Foraging and feasting from the sea and soil

After an introduction to sustainable foraging and the wild edibles the Mother City has to offer, we’ll take in delicious flavors and gather our ingredients, find our kitchen (perhaps a picnic under the trees, a campfire by the beach, a rustic garden, or a rocky mountain outcrop) and prepare a feast with our foraged ingredients over botanical drinks or refreshing fynbos tea.

Cam kết đảm bảo an toàn của Roushanna

Người tổ chức này cam kết thực hiện các hướng dẫn an toàn và vệ sinh liên quan đến COVID-19 của Airbnb – bao gồm việc tuân thủ các hướng dẫn về giãn cách xã hội, thực hành vệ sinh tốt và đảm bảo rằng tất cả người tham gia đều đeo khẩu trang.

Trải nghiệm đã bao gồm

  • Food
    Dietary requirements can be catered for if arranged in advance..
  • Đồ uống
    You are welcome to bring your own alcoholic beverage to add to the meal.
  • Thiết bị
    All equipment for foraging and harvested will be provided eg baskets, nets,...
Từ ₫1.671.026
/người
Không ngày nào còn trống

Gặp gỡ người tổ chức của bạn – Roushanna

Tổ chức trải nghiệm trên Airbnb kể từ 2016
  • 3 đánh giá
  • Đã xác minh danh tính
I am a wild foods innovator, teacher and founder of Veld and Sea. I have been working with the exciting flavours and diversity of Cape Towns indigenous edibles for the past nine years.
Để bảo vệ khoản thanh toán của bạn, tuyệt đối không chuyển tiền hoặc liên lạc bên ngoài trang web hoặc ứng dụng Airbnb. Tìm hiểu thêm

Nơi bạn sẽ đến

Season dependent, we will explore the wildly delicious edible landscape Cape Town has on offer. We could go to Cape Point to hunt for flavour in the Fynbos and explore edible flower gardens, coastal forage at Scarborough beach or gather mushrooms in one of the Mother City's beautiful forests.



Xếp hạng 5,0/5 theo 3 đánh giá.

Haruki
tháng 6 năm 2017
Roushanna is a unique person. She teaches me lots of stuff about seaweeds, mussels and other intriguing story about my fellow Japanese. But at the same time she is not pushy but very calm so I could learn these stuff naturally. I feel like I could not thank enough to her that time since I was pretty into the experience like a kid. Thanks again, Roushanna. I had a pleasant time.

Roushanna is a unique person. She teaches me lots of stuff about seaweeds, mussels and other intriguing story about my fellow Japanese. But at the same time she is not pushy but ve…
Sarah
tháng 5 năm 2017
Absolutely loved this experience. Will never look at the sea shore the same way again. Learnt so much and had such fun being out in the sun and fresh air. Definitely something to put on the list - even for CT locals!!
Christi
tháng 4 năm 2017
We had the loveliest day with Roushanna and Peppa! It was such a beautiful, intimate experience and we learned so much! Roushanna's knowledge of foraging and healthy eating is extensive and you feel special to be invited into her world.

Những điều cần biết

Chính sách hủy

Với mọi trải nghiệm, bạn đều có thể hủy và được hoàn tiền đầy đủ trong vòng 24 giờ sau khi mua hoặc muộn nhất 7 ngày trước khi trải nghiệm bắt đầu.

Yêu cầu đối với khách

Tối đa 10 khách từ 18 tuổi trở lên có thể tham dự.

Các mẹo khác

No previous experience required, but bring gumboots or comfortable walking shoes for land and slipslops/surf booties for shore as well as other suitable outdoor gear, such as a wind jacket, raincoat, and sun hat. Cameras are welcome. Don’t forget an open mind and sense of humour!
What we find on our foraging excursions are always completely unpredictable - we might come across a glut of wild asparagus or only enough wild mushrooms for toast. We are always at the mercy of nature and must allow for variables like red tide (an algal bloom rendering shellfish inedible) strong south-easter winds, rain (we will continue if getting wet does not bother you and lunch prep and eating area will always be under shelter) big sea swells resulting in a small low tide window. But the elements usually only heighten the adventure and we ALWAYS eat like kings and queens! We'll be foraging in wild areas and eating some unusual foods, so please let me know any allergies or other food issues. Please don't eat anything unless I tell you it's safe and if in doubt, just ask!

Vật dụng nên mang theo

Gumboots or comfortable waling shoes for land

Surf booties or waterproof sandels for the coast