Guidebook for Paris

Pearl
Guidebook for Paris

Food Scene

Perfect spot for co-working , chilling out and super friendly baristas They host Folk off Dimanche on Sundays and do great brunches, breakfast and lunches (seasonal ingredient) with coffee. Instagram: @thehoodparis
22 người dân địa phương đề xuất
The Hood Paris
80 Rue Jean-Pierre Timbaud
22 người dân địa phương đề xuất
Perfect spot for co-working , chilling out and super friendly baristas They host Folk off Dimanche on Sundays and do great brunches, breakfast and lunches (seasonal ingredient) with coffee. Instagram: @thehoodparis
It's Local and super pastries !
120 người dân địa phương đề xuất
Boulangerie Utopie
20 Rue Jean-Pierre Timbaud
120 người dân địa phương đề xuất
It's Local and super pastries !
Chinese Dumplings !!
64 người dân địa phương đề xuất
Raviolis Nord Est
115 Rue Saint-Denis
64 người dân địa phương đề xuất
Chinese Dumplings !!
Dinner ! I love the buvette there. And they are open to 1am.
68 người dân địa phương đề xuất
Les Fabricants
61 Rue Jean-Pierre Timbaud
68 người dân địa phương đề xuất
Dinner ! I love the buvette there. And they are open to 1am.

Drinks & Nightlife

Great cocktails. Love the old fashioned there. Occassional DJs
22 người dân địa phương đề xuất
Bespoke
3 Rue Oberkampf
22 người dân địa phương đề xuất
Great cocktails. Love the old fashioned there. Occassional DJs
Live music and cool spot
954 người dân địa phương đề xuất
La Bellevilloise
19-21 Rue Boyer
954 người dân địa phương đề xuất
Live music and cool spot
985 người dân địa phương đề xuất
Le Comptoir General
84 Quai de Jemmapes
985 người dân địa phương đề xuất
Typical parisien bar run by a 60-ish year old syrian who's been in paris for 40 years. Every saturday and sunday nights, jamming session with the locals. Try the Sangria (off the menu)
23 người dân địa phương đề xuất
Chez Adel
10 Rue de la Grange aux Belles
23 người dân địa phương đề xuất
Typical parisien bar run by a 60-ish year old syrian who's been in paris for 40 years. Every saturday and sunday nights, jamming session with the locals. Try the Sangria (off the menu)