Nhà hàng

La Silhouette

4 người địa phương đề xuất,
Đóng cửa vĩnh viễn

Gợi ý từ người dân địa phương

Stephen
September 8, 2013
Franco-American cuisine. Expensive.
Joshua
March 30, 2016
French native chef David Malbequi (the Boom Boom Room, BLT Market) helms this seasonal Franco-American restaurant in Hell's Kitchen. Diners can choose from composed entrées, like veal cheek with Meyer lemon spaetzle and black trumpet mushrooms, or slow-baked halibut with a caper vinaigrette, cauliflower puree, sunchokes and grapes. Come dessert, twists on classics—from pastry chef Vivian Wu (Eleven Madison Park, Del Posto)—are available, including a cheesecake with a mango-pineapple salad. To drink there are 150 different wines, available at the stainless-steel–trimmed mahogany bar.
French native chef David Malbequi (the Boom Boom Room, BLT Market) helms this seasonal Franco-American restaurant in Hell's Kitchen. Diners can choose from composed entrées, like veal cheek with Meyer lemon spaetzle and black trumpet mushrooms, or slow-baked halibut with a caper vinaigrette, caulifl…

Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó

Chụp ảnh riêng tại thành phố New York nổi tiếng thế giới
DUMBO/Brooklyn Bridge đi bộ bằng ảnh
Tour tham quan thành phố New York "Xem tất cả" trong ngày!
Vị trí
362 W 53rd St
New York, NY