Nhà hàng

Os Gazeteiros

18 người địa phương đề xuất,
Đóng cửa vĩnh viễn

Gợi ý từ người dân địa phương

Camila
March 17, 2019
Delicate food, creative with good technique, organic ingredients
Isaac
November 16, 2016
French chef David Eyguesier honed his skills at Pois Café, then his own underground restaurant at home before opening this sorely needed Alfama gem whose name loosely translates as 'The Truants' (he 'skipped' culinary school!). His daily-changing, market-fresh set menus delight under a spiderweb of modern lighting, beautiful geometric cabinetry and an open kitchen. No microwave. No freezer!
French chef David Eyguesier honed his skills at Pois Café, then his own underground restaurant at home before opening this sorely needed Alfama gem whose name loosely translates as 'The Truants' (he 'skipped' culinary school!). His daily-changing, market-fresh set menus delight under a spiderweb of…
Vidinhas
January 27, 2019
Tudo confecionado com produtos biologicos

Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó

Lisbon Bar Crawl với quầy bar mở và hơn thế nữa
Chụp ảnh ở Lisbon ghi lại những kỷ niệm của bạn
Lisbon Sunset Sensations Đi thuyền buồm với rượu vang và đồ ăn nhẹ

Người dân địa phương cũng khuyến nghị

Vị trí
114 R. das Escolas Gerais
Lisboa, Lisboa