Nhà hàng

Garari Sendagaya

10 người địa phương đề xuất,

Lý do người địa phương đề xuất nơi này

One of the best places in Tokyo to enjoy brown sugar shochu—kokutu shochu—the specialty of the Amami Islands. It’s not nearly as sweet as you might think, it’s more like an earthy rum. But at just 30 percent alcohol, you can taste the layers and complexities more than with rum. Only brown sugar shochu from Amami can officially call itself kokuto shochu and some of it is tough to find in Tokyo. They have several rare ones here. Just ask the waiter.
Christopher
March 6, 2017

Gợi ý từ người dân địa phương

Ants
May 20, 2016
Japanese restaurant, Garari Sendagaya

Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó

Tour Ẩm thực Izakaya ở Shinjuku
Quán bar địa phương Tokyo & Izakaya Crawl
Hướng dẫn và nhiếp ảnh gia cá nhân ở Tokyo

Người dân địa phương cũng khuyến nghị

Vị trí
2-chōme-6-4 Sendagaya
Shibuya City, Tokyo