Quán bar
La Traversée
50 người địa phương đề xuất,
Gợi ý từ người dân địa phương
"They’re lighting up Montmartre evenings a dozen small plates at a time: gilt-head bream ceviche, Black Angus rib-eye, duck confit and green harissa croquettes… And at lunch? They’ve got a perfect menu: tuna marinated lightly in ponzu sauce and brightened by some wasabi mayonnaise and guacamole; a monstrous portion of tender grilled octopus on a bed of hearty hummus, tickled by preserved lemon and cilantro; before roasted apricots, juniper bud cream and homemade yogurt with toasted sesame seeds."
"They’re lighting up Montmartre evenings a dozen small plates at a time: gilt-head bream ceviche, Black Angus rib-eye, duck confit and green harissa croquettes… And at lunch? They’ve got a perfect menu: tuna marinated lightly in ponzu sauce and brightened by some wasabi mayonnaise and guacamole; a m…
Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó
Người dân địa phương cũng khuyến nghị
- 8 người địa phương đề xuất
- 5 người địa phương đề xuất
Vị trí
2 Rue Ramey
Paris, IDF