Tiệm bánh

Des gâteaux et du pain

50 người địa phương đề xuất,

Lý do người địa phương đề xuất nơi này

Owner-chef Claire Damon was once my apprentice, so I’ve seen firsthand her perseverance and talent. All of her pastries and flavors are perfectly balanced, like the pamplemousse Rosa, a delicate pastry made of rose-flavored mousse, grapefruit segments, grapefruit jelly, and rice flour biscuit. One of my signatures is the Ispahan collection, with pastries composed of lychee, rose, and raspberry. I recommend starting with the cake, which is available all year round.
Pierre
January 17, 2017

Gợi ý từ người dân địa phương

Ahmed
July 9, 2018
My favourite pastries and french breads in Paris
Emily
February 3, 2017
YOU WILL FIND BEST CROISSANTS THERE !
Natasa
September 21, 2016
The best sweets that I have ever eat! Expensive but it worths it!
Marine
September 30, 2015
f you want the best croissants and chocolat bread this is where you need to go
Tarek
June 25, 2018
try everything ! croissant are one of the best.

Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó

Những bức ảnh đẹp nhất ở Paris
Nếm thử pho mát gây nghiện và nếm thử
Xem hơn 30 điểm tham quan, hướng dẫn vui vẻ hàng đầu ở Paris

Người dân địa phương cũng khuyến nghị

Vị trí
63 Bd Pasteur
Paris, IDF