Nhà hàng

Mugi to Olive

5 người địa phương đề xuất,

Lý do người địa phương đề xuất nơi này

A lot of shops make two stocks and mix them together just before serving, but this one in a redbrick 80-year-old former train station building blends three soup stocks—chicken, Japanese dashi, and clam—to make its Triple Soba. The umami is outstanding. Lots of the best ramen places have long queues—this one is ideal if you don’t like waiting. It never seems to be super crowded, though you might have a short line of salarymen around lunchtime.
Brian
Sống tại Shinjuku

Gợi ý từ người dân địa phương

Mii
August 10, 2019
chicken ramen michelin restaurant- 30min from shin koiwa station

Những điều độc đáo nên trải nghiệm gần đó

Tour chụp ảnh sống động riêng ở Tokyo
Quán bar địa phương Tokyo & Izakaya Crawl
Tour Ẩm thực Izakaya ở Shinjuku

Người dân địa phương cũng khuyến nghị

Vị trí
6-chōme-12-12 Ginza
Chuo City, Tokyo